Läget här och nu

Skulle ju skrivit en uppdatering om läget här och nu redan igår kväll men tiden for iväg och det blev en film i soffan istället.

Igår var vi inne med Isa på kliniken eftersom hon inte visat någon brunst och när veterinären gjorde ett ultraljud så var det väldigt dålig aktivitet i hennes äggstockar, detta gjorde att vi bestämde oss för att ge henne en "hormon-spruta" och på detta sättet hoppas vi att hon hoppar igång igen och inser vilken snygg kille Zamir är. Tyvärr börjar det bli sent på säsongen så man vill helst inte att det drar ut alltför länge... Sen fick Isa åka hem till Jenny igen eftersom vi kanske sticker iväg på någon spontan semester tripp nu när jag och Andreas har en veckas semester ihop och då är det ju dumt att hon är hemma.

Dockan fick återigen en liten lugn skogstur med vagnen, lite mer gnägg var det denna gången annars skötte hon sig exemplariskt! Hade verkligen ett mjukt stöd i tömmarna och en häst som var lätt att ställa i vagnen, behöver jag säga hur tävlingssugen jag är?! Planen var ju att köra Vaggeryd med Isa nästa helg... Men nu får jag väll hålla ut till nästa säsong då Dockan och Etna får axla det ansvaret. Men nästa gång körning står på schemat med Dockan så blir det nog lite dressyr på banan...

Medan vi var ute med Dockan hade Wella lyckats stegra sig mot boxväggen och fastna i gallret så hon hade fått ett sår på vänster fram. Annars verkar hon dock klarat sig bra... Nästa gång får nog någon stanna inne hos henne och tala om för henne att så där gör man inte när mamma är borta! Dockan, Lili, Wella och Sunny har ju fått två hag-kompisar till.
Isabel ett litet fux-sto har kommit hem igen (efter att varit utlånad) med sin "dotter" som jag kallar för "No Name" eftersom hon ännu inte har något namn. Isabel är väldigt trevlig och det verkar som de går ihop alla tre vuxna, dock är fölet väldigt "skyggt" ännu men det ändrar sig nog snart.

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0