Dressyr tävling

I lördags var vi i vetlanda på klubbtävling med Aragon... Emilia skulle rida en LB:1, det var även klubbmästerskap och deltävling ett i den så kallade kombinations klassen där även hoppning ingår! 

Aragon va betydligt mer laddad och uppmärksam än han var när vi va på pay and riden i Nässjö! Skönt... Ett annat stort plus va att Elsa (som Emilia tränar för) kom lagom tills de skulle rida fram, det är otroligt skönt att ha en person på framridningen/körningen som kan ekipaget! Sånt skapar trygghet! 

Väl inne på banan skötte han sig jätte bra, höger galoppen gav bara en femma på grund av att han tog fattningen sent... Annars låg de på sexor och sjuor hela tiden, jätte kul för Emilia som mer eller mindre blivit "övertalad" till att rida dressyr ;0)

När vi sedan får procenten går hon upp i ledning, vilken hon sedan får ge ifrån sig... Så hon ligger länge på en andra plats!!!
Dax att hämta protokollet, då upptäcker Elsa att de glömt att ta gånger tre på en bedömnings punkt, vilket gör att de ska ha ytterligare sex poäng... Detta leder i sin tur till att de går upp i ledning igen, jätte kul och nu fick vi börja bita på naglarna om ngn av de sista två skulle slå dem?!? 
Men de fick behålla sin ledning klassen ut denna gången, vilket resulterade i vinst på fina 62,75%!!! 
Jag är så stolt och glad över båda två!!! Jätte kul och ingen förtjänar denna seger mer än Emilia som verkligen sliter med både mina och sina egna hästar... 

På lördag är det dax för hoppning, först en Clear Round i 70cm och sen en riktigt klass även det i 70cm!
Håll nu tummarna för oss, hon leder kombinations klassen efter sin vinst i dressyren!!! 
Kanske kan vi få fram ännu en super fin allround ponny?!? :0)

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0