Julledigt

Snart är det dax för ett nytt år!!! Jag ska ge er lite glädjeämnen från 2014 men det kommer i ett annat inlägg...

Aragon har en liten jul paus på tre veckor, på måndag den femte börjar vi röra på honom som vanligt igen! 
Ska bli väldigt roligt och jag längtar efter att jobba med honom igen...
Fortuna jobbar på, det har mest blivit ridning nu eftersom det har varit lite knivigt att få med sig sällskap och hon är väldigt pigg och glad, då känns det onödigt att utmana ödet och köra själv även om det nog inte alls är några problem!

Wella har tyvärr varit ofräsch, haltat på vänster fram och vi har inte hittat någon direkt anledning, annat än att det skulle vara hålväggen hon har. Så idag va min fantastiskt snälla hovslagare här och la på skor fram... Så hoppas vi på att det bättrar sig och att det löser problemet! Så hon har ju fått vila nu, annars va planen att vi skulle fått henne i vagnen nu!
Men det får vi ta så fort hon är ok! Tror inte det är några större problem, med henne heller!

På fredag ska vi åka till Vaggeryd med Wella och Fortuna, mätning står på schemat, så spännande att de faktiskt är fyra nästa år och att man får börja tävla så smått!
Min tanke är att någon av dem ska hoppa på pay and jumpen i Vetlanda den 25e januari sen får båda gå den 16efebruari sen ska de få lite vila.
Tycker det är väldigt viktigt att ge dem pauser så de får bearbeta allt de lär sig! Vi är också mycket noggranna med att de går max tre till fyra dagar i veckan. Än är de inte vuxna nog i varken kropp eller knopp att göra mer.

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0