Bättre sent än aldrig eller vad heter det!?!

Inkvarterad i eget rum och en stor skön säng ligger jag nu här i Blekinge hos världens bästa Anna och Daniel och ska försöka knåpa ihop ett inlägg om dagens Pay and Jump...

Först ut va Wella, i 40cm, på framhoppningen va hon ganska stimmig och hade fokus på allt möjligt annat än just det hon skulle. Men hur hon än kommer mot hindret eller vad det är för hinder så hoppar hon alltid med fullt fokus... Väl inne på banan lugnade hon sig betydligt och lyssnade fint på Felicia! Noll fel...

Nästa på tur va Fortuna i 50cm, hon va jätte busig på framhoppningen! Något hon inte brukar vara! Hon skulle till och med försöka sig på att bocka, sprången över hinder va super fina. På banan gjorde hon ett super jobb fram till hinder fem som de rev... Sen blev hon trött, men gjorde resten felfritt så fyra fel som resultat!
Här märks stor skillnad på Wella med sin lilla kropp och Fortuna som har betydligt mer att hålla reda på! Wella kan busa, hoppa och fara överallt utan att det bekommer henne, medan Fortuna blir otroligt trött av sånt.
Jag är otroligt glad och stolt över Felicia som styr runt båda dessa unghästar på ett fantastiskt sätt! Alltid lika snäll mot dem, sitter bara lugnt och stilla så de får göra jobbet själva, precis på det sättet jag vill att de ska lära sig. 

Aragon och Emilia hoppade två gånger i 80cm, första starten resulterade i ett nedslag och ett stopp. Aragon for omkring som en osalig ande och lyssnade inte på henne.
På framhoppningen tog vi sedan ett rejält snack, Emilia blir kvar lite  i dressyr tänket och det fungerar inte i hoppningen då han måste ha mycket mer tryck och power i galoppen.
På framhoppningen till andra rundan "skällde" jag lite på henne och bad henne fundera på vad hon håller på med!
Sedan gick de in i andra rundan med ett helt annat fokus... Skönt för dem båda att de fick till en andra bra runda. Nu var det heller inga problem att hitta den där nollan. Skönt att de fick till en riktigt fin runda!

Nä nu går ögonen i kors så det är bäst att sova en stund, imon ska vi köra Monette och åka till Börjes i Tingsryd, tänk att jag till och med ska få sovmorgon. Det känns helt fantastiskt!!!

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0