Regn och rusk

Hösten är verkligen här nu, det är grått, regning och ruskigt ute. Jag behöver ju inte ha dåligt samvete att Isa står ute och blir blöt i alla fall, hon står i tryggt förvar i sin box. Det märks att hon börjar bli piggare för hon är inte lika nöjd med sin inomhus vistelse längre.
Igår tittade veterinären på henne igen, inne i stallet är hon ohalt nu men kommer hon ut och underlaget är lite ojämnt är hon fortfarande halt, idag ska hon dock få gå ut och mumsa lite gräs senare i eftermiddag. Imon kommer hovslagaren och då blir det nya skor på alla fyra fötterna, vi tror att hon kommer bli bättre med skon för då kommer hon ju upp lite från marken, troligtvis blir de nog bandage och silvertejp i några dagar ute så det inte kommer in smuts i såret.Här ändrar vi lite inställningar på selen inför söndagens dressyrprograms körning. Bland annat ändrade vi inställningarna på bakselen rätt så mycket, det skulle underlätta hennes ryggningar då vi inte är helt överens om ifall man kan gå bakåt eller inte. Fick även många tips hur vi skulle underlätta ryggningarna, rygga i sluttning, någon som drar i vagnen där bak så de rullar lätt och inte kröker sig, ett annat bra tips var att alltid rygga när man kom hem så de har en plats där de vet att de alltid förväntas rygga innan de är klara.Den här bilden älskar jag den utstålar ett sånt lugn och den har verkligen tagits i rätt ögonblick! Sen borde väl sponsorkontrakt med Drive out och Dina försäkringar vara klara om jag sprider denna bild? Bilden är tagen när vi kör dressyrprogrammet.
Igår var vi ute på ett körpass igen med Dockan, ryggade två gånger i nedförlut och det gick jätte bra. Annars jobbade vi mest med sidorna och att vi skulle få henne avspänd.

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0