SM 2013

Just nu laddar alla mina "fjordvänner" för fullt, om två veckor är det dax för årets iaf enligt mig största "happening"...
I år blir det dock inget deltagande för mig och mitt team! Väldigt sorgligt och oerhört tråkigt... Vi hade verkligen velat försvara vårt guld och jag tror vi hade kunnat göra det på ett bra sätt, ibland önskar ja att ja kommit i kontakt med Alle när han var tio år... <3

Så om någon vecka får jag lämna ifrån mig "min" fina pokal, tänkte skicka den med Jenny H... Är för mycket tävlingsmänniska för att åka dit och titta tyvärr! Det kommer göra för ont att sitta där och titta utan att deltaga!!!
När det ända man hade velat är att vara med...
Funderar på att göra ett inlägg och tippa lite vinnare skulle ni vilja läsa om de?!?

Kram
Mikaela <3


Ösregn

Regnet bara vräker ner ute och det är inte alls lika skönt och trevligt ute som igår! Men men får väl ta tag i något här inne istället.

Wella och Eddan står inne och torkar och "gömmer" sig för alla "grävnissar" som är här!
Just nu är det väldigt spännande att vara häst och hästägare i Salvaryd... Igår hade de flyttat in hela staketet en bit in i hagen, stolparna stod liksom bara lösa på gräset, smart!
Ja frågade vad de trodde skulle hända om en häst kom o kliade sig på en stolpe?!? Gör de sånt, frågar de mig... Idag har de bara grävt av en tråd!!!
Och hästarna har numera diverse bredbands grejer i hagen, så jag tyckte inte den va lämplig som hage just nu... Varvid de frågar mig... Varför inte de motionerar ju sig själva här hela tiden! Förmodligen för att de är lite lätt upprörda... ;) så nu får de kika på allt på håll istället tror de passar bättre!

Nä de var väl någon garderob som skulle städas... Usch, va tråkigt!

Kram
Mikaela <3


Semester

Ligger i solstolen o gottar mig... Njuter av lugnet på landet, sämre kan man ha de!!!
Passar på att njuta nu, nästa ons, den tredje juli blir de en tripp ner till Axel igen! Och sen är det full fokus mot New Forest SM!!! Då kommer stallet va fullt och hagarna oxå, härligt! Har i dags läget sex hästar som ska stå här, med alla sina härliga ägare...

Förra onsdagen va ja och hälsade på Fortuna! Manklippning, promenad och gå över bommar stod på dagens schema. Hon tar verkligen allt med ro och har en väldans bra skritt, jag hinner ju knappt med. Får nog "leja" bort när hon ska visas... ;)
Även Wella har varit på flertalet promenader! Ser fram emot och börja inkörningen på båda dessa brudar...

Semester kramar
Mikaela <3


Sommarkväll

Igår va jag pigg när jag hade slutat jobba så de blev en tur till brudarna i deras hage... Snacka om sociala!!!
De är som två små plåster, skulle försöka mig på att fotografera blev mest mörkt och massa näsor på bilderna...

Men det är verkligen livskvalité att kunna gå ut till hästarna så där, klappa gosa och busa allt i en salig och underbar röra!

Livet på landet med eget stall när det är som bäst...

Kram
Mikaela <3


Tomt

Just nu är de väldigt tomt hemma, hästar i bara en hage, de har aldrig hänt sen ja flyttade hit...

Så just nu har jag bara två hästar jag "klappar" på! Men de trivs i sin stora fina kuperade hage med rinnande vatten, så det är till och med så lyxigt att jag inte behöver bära vatten!
Ska ta tag i tvätt av stallet snart en dag. Namnskyltarna ska ner på de som flyttat och nya ska beställas.

Skickar med en bild på Allman som togs igår, fina killen! Allt hade gått bra hela vägen upp till Dalarna.

Kram
Mikaela <3


En bit av mitt hjärta

Jag trodde inte man kunde älska en häst så mycket... Tårarna vill liksom inte sluta rinna! Jag visste ju att jag bara hade honom till "låns" ändå va avskedet idag ett av de jobbigaste i hela mitt liv. Älskade, underbara Alle... Killen me luggen, mannen i mitt liv!
Han kom verkligen in i mitt liv när jag behövde de som mest...

Han har alltid varit pigg, positiv och ambitiös! De har aldrig varit så att han inte velat göra något, men idag ville han inte gå ut ur boxen, han vägrade verkligen! Han förstod precis vad som skulle hända och han ville inte åka... Inte blev de lättare av de men o andra sidan måste ju de betyda att han har trivts här...

Jag är så otroligt tacksam för alla minnen, känslor, placeringar och vinster han har gett mig!!! <3

Kram
Mikaela <3


Ny look

Som ni ser har bloggen fått nytt utseende!!! Tackar snälla Emelie Lindeborg för att hon fixat detta åt mig...
Tyckte den andra kändes lite inaktuell då Dockan inte varit hos mig på länge och Alle åker hem på söndag, han är för övrigt och dejtar en brud igen! Två av hans fyra ston är iaf dräktiga... Riktigt kul!
Isa trivs på nya stället och framförallt så verkar de trivas med henne, vilket iofs inte är något svårt att göra! Fina lilla häst...

Så just nu har jag bara Wella och Eddan hemma.
I onsdags fick de komma in, promenad med sadel, träns och en som innan vi gick in hängde lite över sadeln stod på schemat för Wella som tar allt med ro! Funderar och funderar över om jag ska anmäla henne till RIKS utställningen för New Forest (den är ju i Vetlanda).

På onsdag blir de utflykt till Fortuna för lite pyssel och manklippning!

Ska försöka knåpa ihop ett inlägg om Ungern, men fokus just nu ligger på bästa vännens bröllop som är redan imon!

Kram
Mikaela <3


Mot Trelleborg

Nu är vi på väg mot Trelleborg, för vidare färd mot Tyskland och övernattning!
Timmie är hemma hos brudarna! Funkade som vanligt jätte bra att resa med honom, så är han verkligen en klippa.

Igår bestod kvällen mest av att packa och fixa allt inför resan! Ska bli jätte kul och lärorikt att få följa med... Om de finns Wi-Fi någonstans lovar jag att försöka blogga!!! Annars får ni hålla tummarna för oss så hörs vi när jag är tillbaka igen...

Skickar med en bild från våran fotoshot i lördags, fina, vackra, underbara Burley Time Lord RNF 201!!!

Kram
Mikaela <3


Tomt

Idag flyttade Isa till sin nya familj... Vilket känns helt rätt om jag är realistisk och fruktansvärt sorgligt om jag är känslosam!
Visst hon har varit utlånad de sista och inte varit hemma, men hon har ju ändå varit min och jag har vetat att hon kommer tillbaka...

Men nu har hon en alldeles egen familj där hon får va viktig och hamnar i centrum!!!
De är ju så de ska vara... Hon har så mycket kvar att ge så hon behöver nya människor att "lära" upp! Hon som är tryggheten själv, finns nog ingen jag litar på så mycket som hon... De i kombination med en otroligt "snällhet" gör henne till den perfekta familjehästen!!!
Finns det nu en liten fölunge i hennes mage så är den min när den föds... Så de håller vi så klart tummarna för!!!

Nu ska ja sova imon ger jag och Timmie oss iväg ner till Skåne!

Sov gott!
Kram
Mikaela <3


RSS 2.0