Fram och tillbaka

Den senaste tiden har de varit lite fram och tillbaka här i Salvaryd! Mannen på stället har haft hormonerna i svallning och tänkt lite väl mycket på den gula damen som kom hem...
Nu börjar dock lugnet återvända och Mr kan till och från beta riktigt lugnt ;0)
Så nu hoppas vi att detta håller i sig! Och att inga damer börjar brunsta igen, Dockan kommer väl om några veckor men han bryr sig inte så mycket om henne!

Just nu sover Wella inne med Allman på nätterna, hon blev lite smal när hon fick komma ut på bete så nu får hon va inne så hon kan sova och vila på nätterna! De andra tre damerna sover ute... På dagarna går Wella och Diamond i en hage med mycket mat! De andra två behöver inte så mycket av den varan!!!

Igår hade Jeppe bytt bromsbelägg och bromsskivor på vagnen, nu väntar vi bara på de nya hjulen!!! Till vintern har vi lite planer på att "bygga om" den... Jag vill sitta i mitten och inte på höger sidan som jag gör nu, Jeppe har lite planer och idéer på hur vi kan fixa detta. Härligt!
Kan inte säga de ofta nog, vad vore detta ställe utan Fam F!!! Är så otroligt glad och tacksam att jag har dem...

Kram
Mikaela <3


Körning

Nu har de varit mycket körning här i dagarna två... Igår fick både Dockan och Alle komma ut i skogen. Hästarna njöt nog, de va pigga och glada, medan My och jag höll på att frysa ihjäl... Hallå?!? Vart tog värmen vägen...

Idag har Allman gått ett dressyr pass med vagnen och efter att ha försäkrat sig om att "hans" brudar va där de skulle blev han toppen fin... Kan jag bara få hon hit på tävlingar kommer han bli riktigt rolig i dressyren!

Fick en fråga om var Fortuna håller hus... Hon e hos Jennifer och håller Razzmin sällskap eftersom att Isa har varit på friar tågen! Så hon kommer hemåt igen vad det lider... :)

Kram
Mikaela <3


Sommar hälsning

Här kommer en sommar hälsning från Fortuna... Hon börjar bli så stor o fin tjejen!!! Måste medge att jag saknar henne...

Kram
Mikaela <3


Måndag

Idag känns det verkligen som en riktig måndag!!! Ja e trött och allmänt seg... Ändå har jag ju verkligen haft en lugn helg. Men men idag är de jobb för hela slanten...
Alle mannen och Dockan får båda en vilodag idag, så tar vi nya tag imon på morgonen!

Har kommit in i en fas... Tycker verkligen det är skönt att jobba hästarna på morgonen, så har man liksom resterande del av dagen över till annat.

Kram
Mikaela <3


Värme

Jag älskar verkligen denna värme! Idag har jag haft en fantastisk dag i min alldeles egna oas...
Började dagen med ett litet lätt dressyr pass på en övertaggad Allman! Inte lätt för mannen när kroppen sprudlar av energi och tankarna är hos damerna i stallet. Jag hoppas att han snart landar i allt det nya och kommer till ro!!!
De skär i mig när han inte är lugn... Jag vet inte men de gör liksom ont i hela mig när inte den hästen är lugn och glad... Älskade Alle mannen!

Sedan blev det ett dressyr pass till med Dockan men då framför vagnen!
Hon blev tillslut riktigt fin och avslappnad! Ska bli så kul att tävla båda "mina" fina hästar om två veckor.

Resterande del av dagen spenderades i solen... Först på gräsklipparen sen med kantklipparen för att sedan avsluta med 2,5 timme i solstolen, underbart!!!

Kram
Mikaela <3


Uppe i det blå

Idag va nog Allmans alla tankar kvar hos stona hemma i hagen när vi red... Det var hopp och skutt och han hade helt glömt hur man gjorde när man stod still... Gamle galen pannan!!!
Galopp fattningarna var det han va bäst på sen tyckte han förmodligen att jag va "ur-tråkig" som inte lät honom bestämma takten!
Grejen är att man knappt kan bli arg på honom för att han är så otroligt charmig!!!

När vi väl var hemma så blev det ett bad för honom och sedan manklippning!
Han verkade i alla fall lugnare i stallet idag så hoppas han landar i det nya snart!

Kram
Mikaela <3


Jogg

Alle har fått jogga nu i två veckor... Varit ute på en tur med vagnen eller under ryttare i stort sett varje dag!
Jag ville ge honom dessa två veckor av "lugnare" jobb eftersom han markerade lite på sitt fram ben då i O-hamn och vi har ju inte hittat något, det är ju otroligt skönt fast samtidigt jobbigt, man vet ju inte vad det var.
På tisdag kör vi igång den vanliga träningen igen och hoppas han är "fit for fight" för två helger utav tävling.

Just nu är han lite "skärrad" stona har flyttat ut i sommar hagarna och även han har fått en härlig gräs hage! Men... Allt är ju inte som innan och även att han ser stona så tar de några dagar för honom att landa i det nya.
Inatt var han ensam inne och inte heller de uppskattades vi får se om han lugnar sig annars får vi väl ta in en sällskaps dam åt honom men det känns lite fel de också, de andra trivs ju så bra ute...
Nä nu ska jag byta kläder så jag och Alle kan ta dagens jogging pass han först sen jag...

Kram
Mikaela <3


Isa <3

Idag har jag varit på Yxnavall igen... :) börjar hitta dit nu känns de som!
Men idag körde jag tomt släp dit och med Isa i på vägen hem...

Underbara, snälla Isa som just nu är barnvakt åt Wella... Till Dockans stora förtret!!! Hallå, Isa är ju hennes bästa kompis.
Men ikväll ska "pantertanterna" återförenas, de får gå ihop och Wella och Diamond som kan ha lite mer att äta får husera tillsammans!
Blir bara Alle inne om nätterna nu framöver... Dockan kommer in innan hon ska tävla så klart!
Hur gör ni andra som har hingstar får de va ute på nätterna också?!?

Kram
Mikaela <3


Vinnare

Mitt nya motto... Helt egen "designat"...

"Den dagen du sväljer en förlust utan eftertanke, då är du inte längre en vinnare!"

Kram
Mikaela <3


Hektisk dag

Igår var det en sån där jobbig dag som är helt propp full...
Så när jag väl var hemma från jobbet då däckade ja i sängen direkt!

Morgonen började med hovslagar besök så nu har hästarna fina fötter igen! Ja är verkligen super nöjd med min hovslagare... Det går att diskutera och komma med tankar och funderingar. Nu fick Allman "dressyr-skor" bak för de är lite bredare på utsidan och hjälper då hästen när den ska sätta under sig... Om nu orenheten i fram kom för att han blivit så mycket rundare i sin form?!?

Sen iväg för att betäcka Isa... Förhoppningsvis var detta sista språnget och jag kan hämta hem henne imon igen. Fortuna får va kvar hos Razzmin ett tag till de trivs så himla bra ihop!

Vidare till bilbesiktningen... Där blev de tyvärr ett fel som måste åtgärdas! Suck, när man haft den inne på service för att ha allt klart!!! Får nog bli ett argt telefon samtal till den verkstaden!

Kram
Mikaela <3


Anmälda

Äntligen, äntligen, äntligen är vi anmälda till årets första kompletta tävling!!!
Hjälmsätra arrangerar en två dagars uppe på Johannesberg... 9-10 juni både Dockan och Alle kommer gå nationell lätt...
Vi får dock hålla tummar och tår att arrangörerna får ihop logistiken så jag kan starta båda i maratonet på söndag! Lite tråkigt att behöva välja häst...

Nu ska ja besikta bilen... Återkommer med mera news ikväll... Håll tummarna för bilen och ha koll här!

Kram
Mikaela <3


Underbara sol

Tänk vad mycket lättare allt blir när solen skiner... Underbara, efterlängtade sol!
Idag har det gått på högvarv här hemma, kört alla fyra hästarna!
Prinsen och Pepsi for hem ikväll så nu är det jobbet klart. Båda två är verkligen små underbara hästar som är positiva och lättlärda. Prinsen tror jag skulle kunna bli en riktigt bra tävlingshäst då han har mod, kan röra sig och är otroligt smart!

Allman och jag fick åka ut till Yxnavall idag igen... Varken jag eller Jenny fick ihop de imorgon så de fick bli idag istället, får vi se om hon står på ons me?!?

Jag har även klippt gräs och rensat ute så jag har antagit en lite mer röd ton idag...

Kram
Mikaela <3


Fortuna Grönkulla

Fortuna Grönkulla född 2011 u: Vidja Grönkulla e: Sletnes Snerten ue: Allman.

Fortuna fastnade på min näthinna första gången jag såg henne, bara veckor gammal "rejsade" hon ifrån hela sin flock!
Till och med Andreas la kommentaren att hon kommer bli snabb, tänk henne i maraton hindrena!!!

Hon kan röra sig och har en otrolig utstrålning hon är en häst man tänker på!
Tyvärr fick hon ju regnskållor i höstas och kommer förmodligen bli vit fläckig där de satt. En skäck fjord helt enkelt, tur att förvärvade vita "tecken" är ok när de ska visas!

Något som blev ännu bättre är ju att jag har hennes morfar nu, Allman vilket jag inte hade en tanke på när jag köpte henne.
Skickar med en bild på hennes far.

Kram
Mikaela <3


Böjt spår

Idag när ja hade skrittat Allman en timme hade jag bestämt mig för att testa honom på böjt spår...
Jag kan säga att det var ungefär 1 miljon nervösa fjärilar som fladdrade omkring där inne! Tänk om de va något fortfarande...
Men fina killen visar absolut ingenting!!! Vilken otrolig lättnad, sen oroar man sig ju så klart för vad det var, ibland önskar man att de kunde prata och förklara så man bara visste liksom.

Nu blir de nog soffan för mig resten av kvällen! Fam F är iväg och hämtar Diamond, bra med tanke på att Pepsi och Prinsen åker hem imorgon...

Kram
Mikaela <3


Helg

Snart har ännu en helg flugit förbi!!! Tiden bara går och går... Själv hinner man knappt med!

I fredags fick Alle och Dockan komma ut på en jogging tur med Fanny & Ellen, inte heller Fanny kunde känna någon skillnad på honom, så vi hoppas verkligen att det bara var något tillfälligt!
Jag ska kolla honom på böjt spår ikväll innan de får komma in.
Igår tog jag ut honom på en timmas skritt med vagnen, underbar, lugn och skön tur utan några som helst krav. Bara för Alle och kliva på och jag kunde njuta av värme sol och vår fina vår!

Idag har vi återigen varit på Yxnavall och betäckt Isa! Ska ta en skritt tur senare ikväll och då även kolla honom på böjt spår.

Kom precis på att jag helt glömt bort presentationen av hästarna... Ska försöka knåpa ihop en om Fortuna ikväll så håll utkik!

Kram
Mikaela <3


Isa <3 Allman

Så idag var Isa lite mer välvilligt inställd till Allman!!! Så nu kan vi bara hålla tummar och tår för att det blir en liten kombination av mina två ögonstenar...
Tänk va häftigt om det ville bli det, "mina" fina hästar, vad blir det av dem tillsammans?!?
Drömmarna och spekulationerna kommer säkert bli många fram tills nästa år om det börjar växa något där inne :)

Ännu roligare är ju att Diamond också är betäckt idag!!! Snacka om lika...

Sen måste jag verkligen ge en stor eloge till teamet på "Yxnavall" som verkligen ger båda stoet och hingsten optimala förhållanden!!! :)
Här finns ingen som helst oro utan känner 100% tillit till dem och deras jobb! Riktigt kul att samarbeta med människor som är så duktiga...

Kram
Mikaela <3


Ändrade planer

Just nu känns det lite som att det är liksom ingen ide' att planera för de "skiter" sig i alla fall... På ett eller annat vis!
Just nu är jag i Åseda, lille Alvin ligger och sover vi har badat, cyklat och spelat hockey.

Planen var sedan att gasa hem, skritta ut Alle och göra en ny hage till småfolket i racer fart...
Så blir det inte för nu behagar ju fröken Isa vara super brunstig så istället blir de tanka bilen, lasta Allman och gasa ut till Yxnavall för och se om Isa är lite "mjukare" i sinnet nu...

Skickade iväg ett sms till Nellie och hoppas att hon vill rida istället, för de inser jag ju att det kommer jag inte hinna innan ja börjar jobba ikväll! Så nu håller vi verkligen tummarna att de där två vill ha en romans och att ett litet frö börjar växa...

Lägger ut en bild från dagens aktiviteter!!! :D

Kram
Mikaela <3


Hem gång

Då var det en ny dag igen... Tiden går så otroligt fort! Man hinner ju inte med, tänk mer en halva maj har redan gått.

Idag ska alla hästarna få jobba... Tänkte börja med Alle som får komma ut på en tur i skogen, lite lugn jogg! Det gjorde vi går med och han visade ingenting vad jag kan känna eller se, men man blir ju helt nojjig!!! Minsta lilla han kliver snett el ngt är annorlunda så tror man ju något är fel?!?
Pepsi och Prinsen ska få jobba på banan båda två, de är snart redo att åka hem igen! Båda sköter sig numera förträffligt.

Dockan körde vi en riktig långrunda med igår och jag kan väl säga som så här... Det var väl inte en av hennes bästa turer. Hon stimmade och taktade, tror nästan hon hade lite träningsvärk sen helgen fortfarande.
Hon ska med få gå ut i skogen idag men det får Fanny sköta!

Bäst att ta tag i dagen...

Kram
Mikaela <3


Sommar

Wella och Prinsen har fått förmånen och komma på "grönbete" de får äta av kring stallet :0)
Något som verkar uppskattas väldigt mycket!!!

Just nu är det lite klurigt vilka som ska gå ihop... Diamond är ju iväg på betäckning!
Dockan o Wella kan inte gå ihop... Så nu går Dockan med Pepsi... Himla tur att de är här nu!

Kram
Mikaela <3


Rastlös

Jag tror jag har kommit in i en fas av rastlöshet... Klättrar på väggarna om jag inte har något att göra och jag mår riktigt dåligt av att sitta still?!?
Ååå vad skönt kanske ni tänker men detta är nästan jobbigt... Tur jag har många hästar att röra på så jag kan jobba mig lite trött!

Stallet är klart, Alle och jag har varit på promenad igen, han är i alla fall pigg som en mört!
Pepsi och Prinsen fick jobba igår igen så idag får de bli vilodag för dem.

Jag har velat fram och tillbaka om Gotland... Åka eller inte åka?!?
Igår bestämde vi oss för att stanna hemma, jag längtar verkligen efter att köra en komplett tävling! Men man måste ju får ihop logistik och ekonomi också så jag får helt enkelt "härda" ut till Hjälmsätra andra helgen i juni.
Då vet vi ju förhoppningsvis mer om Allman också.

Känns konstigt att sitta vid köksbordet klockan halv elva och va helt klar med stall och hästar. Men mamma kommer snart och då blir de trädgårdsfix... :0)

Kram
Mikaela <3


Promenad

Bästa Alle mannen o jag e ute på promenad... Bättre sällskap får man leta efter!!!

Kram
Mikaela <3


Planen

Igår var min plan att ringa Vaggeryd direkt om Allmans ben... Nu har jag ändrat min plan lite, vi gör så här... Eftersom det inte finns någon svullnad eller värme, kan det ju sitta i hoven eller högre upp!
Så idag ska jag höra av mig till Ewa och se om han kan få massage och så får Anna kolla på hoven på onsdag!

Så länge får han vara inne mån och tis, gå ut och beta och promenera! Han är så himla fräsch så vi gör så här först... Är han spänd i kroppen hittar ju Ewa de och är det något i hoven hittar vi de också...
Skulle det visa sig att det är likadant på onsdag ringer vi veterinär!

Hur skulle ni ha gjort?!?

Kram
Mikaela <3


Jobbigt

Just nu är läget tungt... Alle kom ju ner med Fam f men de visar sig att han inte är fräsch, man ser inget i höger varv, orytmisk på rakt spår och visar orenhet i vänster varv... Så ska karusellen med halta hästar dra igång nu igen?!? Känns som jag kan detta... Jag som tyckte livet började ordna upp sig och jag såg fram emot att få tävla honom nu när han blivit så fin...

Dockan var i alla fall glädjen idag!!! Gick lätta programmet super fint. Det blir så bra när jag kör mina hästar först då har jag tid att jobba igenom dem och leka fram de där lilla extra! Nu ska jag bara skärpa mig ännu ett snäpp här hemma också... Jag kan ju köra häst riktigt bra ibland i alla fall ;0)

Håll nu alla tummar ni har för att det är något snabbt övergående!!!

Kram
Mikaela <3


2 hästar

Idag blir de träning med två hästar, snälla Fam F tar med sig Alle ner!
Så jag får köra ett pass med varje häst, börjar vid åtta med Dockan och sen vid halv elva med Allman.

Ska bli jätte kul med båda två! Och vad gör jag då i eftermiddag, båda hästarna är ju jobbade!
Små folket får nog jobba lite när jag kommer hem.

Kram
Mikaela <3


Träning träning

Ja va ska man säga... Att man aldrig kommer bli full lärd och allt kan svänga på några få minuter...

Första passet var ingen höjdare på något sätt, spänd häst och en kusk som inte fick till någonting! Dockan är en fantastiskt fin häst men även väldigt känslig och känsligheten gör henne svår. Vi körde mycket mjukgörande bara för att få henne och slappna av och vila på steget. Stundtals blir hon fin men händer något så spänner hon till igen.

Andra passet blev betydligt bättre, vi körde henne med boots fram och fick henne då att vila mer på steget och blev då mer bärig av sig själv! Blev mera mjukgörande jobb och mycket tenpoväxlingar...
Ibland kan jag bara bli så trött på mig själv, jag kan ju men ibland känns de som man liksom inte tänker efter... :/ ja blir så arg, så från och med nu är det ännu mer fokus!!!
Blod, svett och tårar för att komma dit man vill eller hur är det?!?

Kram
Mikaela <3


På plats

Nu är Dockan och jag installerade i O-hamn... Va väl framme vid halv åtta tiden! Sedan blir det ju som vanligt massa körsnack innan man kommer i säng.
Så imon kör vi första passet vid halv elva.

Alle och Dockan fick ett skritt pass innan vi stack iväg. Små folket har vilat idag. Nu ska jag sluta mina blåa!

Kram
Mikaela <3


4 hästar

Jag känner att jag börjar få in snitsen på detta med att köra några hästar per dag, 4 stycken går ju fin fint!

Idag har jag ändå varit flitig inne också, dammat, dammsugit och tvättat! Och jag är redan inne och helt klar, när hände detta senast liksom?!?
Pepsi körde jag ut, Prinsen fick jobba på banan med linorna, de bekymrar inte honom överhuvudtaget längre.
Alle fick en riktig galopp runda ute i skogen, han är verkligen på topp just nu. Fick ett så roligt mail igår... Får se om det går att genomföra, jag hoppas verkligen det!
Dockan trimmade jag på banan inför helgens äventyr, Christer träning igen ju, så roligt!

För första gången på väldigt länge är jag glad, lycklig och tacksam över mitt liv. Skön känsla!

Kram
Mikaela <3


Well Done

Well Done född 2011 u: Strätes Dockan e: Wellhouse Willum ue: Miclas Madoc

"Wella" är Dockans andra föl och är en riktig liten drömhäst... Hon är lätt och följsam att jobba med!
Jag tror och hoppas att detta är min "framtids" häst som kan ta mig till de stora banorna.

Hon var med Dockan på stamboksföringen förra året och fick då positiva ord från domaren, lätt, feminint sto med mycket bra rörelser.

"Wellas" pappa är en riktig engelsk man ;0) och godkändes som treåring med 42 poäng! Detta är alltså hans första årskull, ska bli spännande att följa honom också. Han bor ju bara tvärs över skogen.

Kram
Mikaela <3


Läges rapport

Idag har det varit jobb för hela slanten... Sitter hos mamma nu och har lite rast!

Jossan är i stallet och fixar de skulle ta en tur i backarna och sen rida runt Ödshult!

Imon ska jag försöka hinna med och köra alla fyra igen. Ska även flytta Pepsi, Prinsen och Wella till ny hage. Något jag tror alla tre kommer uppskatta väldigt mycket. Dock har ju inte gräset vuxit så mycket ännu så man får väl ge dem hö i alla fall en gång om dagen.
Får rapporter om att det går jätte bra med Razzmin och Fortuna de trivs så bra ihop.
Isas brunst missade vi tyvärr så hon får gå kvar ute på Yxnavall tills hon kommer i brunst nästa gång vilket borde vara kring den 22 maj! Så håll tummar och tår för att hon vill träffa Alle då.

Lägger ut en bild på Wella när hon "jagar" påse... Kom en påse blåsande i hagen en dag, ja tänkte hon skulle bli rädd men inte... Hon leker ta fatt med den! Knas Fia!!!

Kram
Mikaela <3


Lång dag

Nu är jag hemma och i säng... Blev en lång dag!!! Men med massa skratt o en bra kompis kommer man långt...

Jag hann i alla fall med alla hästarna innan vi åkte!!! Började med Dockan tömkörnig på banan, Alle dressyrkörning på banan, Pepsi ute på fälten och sist men inte minst Prinsen med linor i skogen!

Kram
Mikaela <3


John Blund

Nu ska jag lägga mig och invänta John Blund!
Imon blir det upp och hoppa tidigt, ska följa med Kim till Skåne med två hästar på eftermiddagen så helst ska jag hinna köra alla fyra innan dess...

Så nu säger jag god natt och återkommer imorgon.

Kram
Mikael <3


Veckoplanering

• MÅNDAG Allman vilar, Dockan rids i skogen.
• TISDAG Allman köra dressyr, Dockan tömköras.
• ONSDAG Allman går i backarna med Jossan, Dockan rids ut.
• TORSDAG Allman körs ut i skogen, Dockan köra dressyr.
• FREDAG Allman dressyr på banan, Dockan skritt ute.
• LÖRDAG Allman vilar, Dockan Christer träning.
• SÖNDAG Allman skritt ut, Dockan Christer träning.

Kram
Mikaela <3


Färdig kvalat

Så var det då klart... Det blir Allrounden för mig och Alle i Västervik i sommar! Idag fixade vi sista kvalet som var dressyren.
Han kändes väldigt fin under hela ritten dock vet jag att jag har mer att "hämta" i ökningarna vi ska bara få in den rätta känslan där också. Domaren hade även påpekat detta i protokollet! Annars va det bara positivt i det, rörlig och positiv häst... Jätte kul!
Vi red ihop 63,2% i LB:1an och hamnade på en andra plats, slagen av K och S Magi... Vilket känns helt ok med tanke på hur mycket de tävlar i dressyr! Vi är ju bara "rookies"...

Jag är verkligen så glad och tacksam över att Allman kom in i mitt liv... Känner en enorm ödmjukhet inför denna otroligt fina häst, känns som vi börjar hitta varandra fullt ut nu!!!

Kram
Mikaela <3


Pepsi & Prinsen

Pepsi har kommit riktigt långt i sin körning nu, sätter för själv och kör på banan. Än så länge har vi haft sällskap när vi varit ute på vägarna, men hon sköter sig jätte fint!
Det är verkligen en pigg och ambitiös dam som förstår mer och mer för varje dag! Halter och igångsättningar gör hon riktigt bra nu, även "huvudet" börjar komma på plats!

Prinsen släpar linor för fullt!!! Han har fått gå med linor både på vägen och i skogen inget som bekymrar honom alls! Tror att det snart är dax för släpa också...

Bilden är från i fredags när deras ägare var här och körde, ska även skriva ett inlägg om mina och Allmans äventyr idag!

Kram
Mikaela <3


Morgon jogg

Det är verkligen bra att komma upp i tid... Både Alle och jag har varit ute på en morgon jogg...
Allmans varade dock i en och en halv timme medan min egen bara på gick i 20 min.
Vi körde ödetorpet plus lilla skurebo så det blev en rejäl runda. I början låg han på bettet rätt mycket men efter ett tag fick jag nästan lite o-hamn känsla, så härligt! När han släpper i nacke och sidor är han verkligen underbar att köra känns som vi kommer dit lättare och lättare nu.

Så nu har snyggingen fått komma ut i hagen, han och Dockan har verkligen full koll på varandra! Kärlek på hög nivå här ute i Salvaryd ;0)

Dockan är tyvärr lite "konvalecent" för tillfället, förmodligen har hon blivit stucken av något. Höger sida på mulen är jätte svullen, överläppen kan man säga. Hon är pigg o glad, äter bra men känns lite elakt o stoppa ett bett i munnen på henne nu.

Kram
Mikaela <3


Hektisk eftermiddag

Helt plötsligt blev eftermiddagen mycket hektisk... Jag har ju inte berättat vilken "tur i oturen" vi hade i söndags... När vi åkte hem från Vimmerby såg jag att de va mindre luft i vänster däcket, tänker att jag ska fylla på innan nästa färd!
När jag lastar ut Allman så ser däcket ut som vanligt! Döm om min förvåning när ja fixat stallet e däcket helt tomt!!!

Så när Jennifer ringer och säger att Isa nog brunstar har jag ju bara ett däck på transporten... Men Jeppe fixar på de nya så vi kan lasta Fortuna som numera är sällskap till Razzmin! För att sedan lasta Isa o fara ut till Yxnavall... Så nu är hon på plats och vi hoppas att hon snart vill dejta Alle!
Mycket blev de...
När jag väl var hemma igen bestämde jag mig för att klippa Allman så nu är han riktigt fin...

Innan detta hann jag även med ett dressyrpass på banan med Alle! Han va riktigt avslappnad och lösgjord... Kul!
Det blir ingen presentation av hästarna idag, känner att sängen kallar!

Kram
Mikaela <3


Ledig dag

Jag är så lycklig att jag äntligen bor på landet! Måste säga att jag älskar detta livet... Sitter just nu i min solstol och tittar på Allman som står och njuter i solen de är väl så här man ska tillbringa lediga dagar?!?

Va i stallet rätt tidigt idag så småfolket har redan jobbat. Pepsi fick gå sitt första dressyrpass på banan, hon va riktigt fin och lydig.
Prinsen tömkörde jag runt lite koner och tränade mycket övergångar. Kul med så positiva och lätt lärda hästar. Wella och Fortuna fick varsin omgång med ryktborsten och prova träns igen...
Allt e klart och förberett i stallet så efter mötet på jobbet blir det ett dressyr pass på Allman, vi måste ju slipa formen tills på söndag...

Det verkar som ni vill läsa om hästarna, ska försöka knåpa ihop första hästen ikväll. Nu ska ja sola en stund till...

Kram
Mikaela <3


Presentation

Tänkte slänga ut en fråga här... Vill ni att jag ska skriva ett inlägg om varje häst i stallet?!?
Lite kort med stam, meriter osv... Det är upp till er vad ni vill läsa om.

Kram
Mikaela <3


Vaggeryd

Hittade två bilder på Jennifer och Allman från Vaggeryd! Fina killen, vad han hoppar...
Sen ska jag tillägga att jag är otroligt glad över hon som"pilotar" också! Bättre ryttare kan man nog inte ha, trots att hon rider så noga så hon får ett tids fel ;0)

Idag ska Alle få en riktigt lång skritt tur med Nellie i solen... Jag jobbar! Men ska försöka va ute och njuta av solen på min rast i alla fall.

Kram
Mikaela <3


RSS 2.0