Hannibal

Idag fick vi tillökning i stallet, Gulmåras Hannibal e: Myckletind u: Jaffa har flyttat in för att utbildas lite i körningens underbara värld.
Linda kom med honom vid elva tiden, då blev han installerad i en box mellan Isa och Diamond, lugnt och städat eftersom alla var mer intresserade av mat... Sen blev det fika och massa fjord snack innan Linda styrde bil och släp hem mot Varberg igen.
Vid tre tiden fick damerna komma ut i hagen med Hannibal, Isa lyfte en hov och sa att här är det jag som bestämmer "lill-killen" bara så du vet...
Sen var allting lugnt och städat, Isa i mitten med en häst på var sida. Isa har dock fullt upp med att hålla koll på Diamond så att hon inte smiter förbi och hälsar! Hon får INTE hälsa förrän Isa tycker det är okej. Ska åka ut en sväng ikväll igen och kolla så att allt är lugnt, då ska även Isa och Diamond få komma ut på skritt tur.

Imorgon får han en vilodag så sätter vi igång så smått med lite jobb på onsdag, han verkar väldigt lugn och godmodig än så länge, klev över järnvägen på vägen ut till hagen utan och blinka. Möte även "gräs-monstret" (självgående gräsklippare) och den var också helt ok...

Dockan fick jobba på banan idag, fokus låg på ställning och rakriktning. Fanny tog massa kort på oss så jag ska försöka få upp dem här ikväll, kanske även kommer något foto på Hannibal då så ni får se hur han ser ut. Dockan skötte sig i alla fall fin fint på banan, ställningarna börjar fungera riktigt bra även om hon har svårare i vänster varv vill gärna gå lite "rak" på volten i det varvet.

Kram
Mikaela <3

Kommentarer
Postat av: linda

Hejsan! Vad skönt att an kommit till rätt min lilla prins;)

2011-08-09 @ 16:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0