Nya äventyr

Nu har allvaret satt igång för Hannibal, igår blev det en "lära-känna" varandra tur, vi började i paddocken kollade så höger, vänster, gas och broms fungerade och jag måste ge en stor eloge till Linda som gjort ett så bra grund-jobb för lydig är han även om han tycker det är väldigt onödigt att stå still...
Sen tog vi oss in i ridhuset och gick några varv, dock var det lite läskigt där inne för han hörde röster men såg ingen... Han försökte sig även på tricket "jag blir rädd och vänder" dock såg han väldigt förnärmad ut när jag var snabbare och han inte alls kunde vända, så då traskade han på igen. För att sedan pipa och sparka lite inte heller då fick han som han ville så sen skötte han sig exemplariskt, grabben har attityd och det gillar jag.
Vi avslutade med en sväng ute bland maskiner, hästtransporter och vatten-pölar även detta var helt ok!

Halt!
Idag tog vi en tur tillsammans med Isa, Josefin körde henne med maraton vagnen och Hannibal fick gå brevid Isa, jämte vagnen och bakom! Allt för att han ska ha sett och hört vagnen innan han själv hamnar mellan skaklerna, stundtals gick han jätte bra jämte Isa, han brydde sig inte det minsta att han gick emot skaklerna eller att vagnen var bakom. Då var det nästan läskigare att gå bakom den...
Vi passade även på att träna halter, med en klippa som Isa som står så snällt stod även Hannibal mycket snällt, så nu sa vi att Isa har en ny "grej" unghästtränare, det är hennes nya kall. Klurade även på om vi kanske kan sätta dem i par innan Hannibal åker hem... Imorgon blir det vila för alla hästarna, jag jobbar och fam F är bortresta.

Hannibal, Isa och Josefin!

Isa skrittade runt Hökås igår och Dockan vilade, tyvärr fick Dockan vila idag ocså så nu fick hon ett "break" på tre dagar men det gör inte så mycket. Hon är ju trots allt först och främst mamma i år!

Kram
Mikaela <3

Kommentarer
Postat av: linda

Vad duktiga ni är;) Blir så glad att de går bra.. Par låter ju toppen skoj;)

2011-08-12 @ 07:14:08
Postat av: Josefina

Putte ska gå för KG men Verdy känns ju inte helt hundra så vi har tagit blodprov o lite sådant nu så väntar på svar .

Så vet du någon som vill testa bara en dag så säg till ! :)

2011-08-12 @ 10:13:58
URL: http://jnordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0