Skövde

I onsdags åkte jag, Kim och hennes föräldrar med 5 hästar till Skövde för att Kim skulle rida "Champion of the Yougster". Vi hade två 5 åringar och tre 4 åringar med oss.
Helgen har verkligen varit toppen på alla sätt och vis, på torsdagen hade vi 4 felfria av fem, samma sak på fredagen, 3 av hästarna kvalade in till finalen som gick på söndagen.

"Mackan" och "Jonte" gick B-final på lördagen, "Fia", "Ello" och Tristan kvalade till finalen. Inte nog med det Tristan var även en av de åtta som delade på segern bland femåringarna. Tre rundor och en omhoppning utan att röra en bom det är inte illa.
På vägen hem igår hade vi lite tråkigt så då räknade vi ut att hästarna och Kim hade hoppat 185 språng under helgen och av dem var 178 felfria, rätt bra statistik!!!

Helgen har verkligen varit toppen på alla sätt och vis, umgåtts med roligt folk ätit super god mat och tittat på fina hästar, det kan inte bli så mycket bättre.
Det som hade kunnat varit bättre är ju uppdateringen här på bloggen men men jag lyckades iaf få ut några inlägg. Ikväll kommer ett om läget i vårat stall så håll utkik!

Kram
Mikaela <3


Kommentarer
Postat av: josefina

Vad kul att det har gått så bra !! D:

2011-08-30 @ 14:29:44
URL: http://jnordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0