Ofrivillig vila

Igår blev det ofrivillig vila för hästarna, hade tänkt köra både Etna och Allman... Men vädret va alldeles för ruskigt. Hästarna från lösdriften fick istället komma in, de blev ompysslade och fick vara inne för att vila och torka lite.
Allman var ute någon timme på förmiddagen, sen ville han in, samma med Diamond fast efter lunch. De som trotsade vädret var Etna och Dockan de var ute hela dagen.

Som jag nämnde i förra inlägget så ska Isa flytta. Inte så långt och inte för alltid... Men det blir en bra lösning för alla just nu. Hon ska bo hos Jennifer, ponnyn Nadja som Jennifer har tävlat ska nämligen tillbaka till sin ägare och då blir Razzmin ensam...
Så för några veckor sedan ringde Jennifer och frågade om hon fick låna någon av mina och då föll valet på Isa. Henne kan de ju lämna själva i stallet och även ta med ut på ridtur då och då så detta arrangemanget blir nog bra. Dock blir det nog inte förrän efter jul.

Det blåser fortfarande mycket här i Småland men idag är det i alla fall lite ljusare och de regnar inte på sidan så idag ska jag göra lite nytta... Etna ska få komma ut på en körtur. Allman och Dockan ska få komma ut på en ridtur.

Kram
Mikaela <3


Kommentarer
Postat av: Therese

Tur att det inte var längre, eller mer permament flytt för Isa! Blev ju bra lösning för båda nu! :)

Blir lite spännande miljöombyte för Isas del! ;)kram T

2011-12-12 @ 09:01:48
URL: http://www.stallthema.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0