Motion

I helgen har hästarna fått jobba på rätt rejält, i lördags red Jennifer Allman på banan och hon som jag föll nog pladask!
Hon lovade till och med dyrt och heligt att nu kunde hon faktiskt tänka sig och tävla dressyr också, målet under hösten blir att försöka kvala honom till ridgrenarna inför SM 2012. Eventuellt blir det även en körtävling i Åstorp 15-16 okt, vi får se hur det känns.
Jennifer red ett normalt markarbetes pass på honom där fokus låg på att hitta rätt knappar, stundtals såg det riktigt fint ut, det var också väldigt roligt att se honom från marken.
Man får ju en annan blick för hur de jobbar därifrån.
Mattias (Jennifer pojkvän) passade även han på att prova på ridningens ädla konst, på Isa i ett betydligt lugnare och helt kravlöst pass.

Igår var jag och Elin ute på tur med Allman och Isa, vi var ute i tropisk värme i nästan en och en halv timme. Vi tog en lugn tur innehållande skritt och trav. Det var inga problem att rida honom ihop med ett sto han gick först och Isa en bit efter... Problemet i skogen just nu är alla dessa älgflugorna, hemska, hemska djur!!! De kan inte ha någon funktion i naturen de är nog bara till besvär. Isa är super känslig för dem och blir riktigt "dum" att rida när de kommer fram... Inte blir det bättre nu när de börjar få lång päls som de kan krypa in och gömma sig i...

Hannibal fick vila i lördags och igår blev det återigen jobb på banan, denna gången med tömkörningsgjorden på, jag tycker han börjar bli riktigt lydig nu! Kul.

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0