Veckan som har varit

Nu har det varit dåligt med uppdateringar om vad vi sysslar med i stallet... Så vi tar en snabb genomgång av vad som har hänt hos oss!

Tisdag: Isa ut i skogen med Josefin, Allman på körtur i skogen med maratonvagnen, Hannibal vilade.

Onsdag: Isa vilade, Allman fick ännu en körtur ut i skogen och Hannibal tömkörde jag på banan.

Torsdag: Isa ut i skogen med Josefin, både Allman och Hannibal vilade.

Fredag: Isa och Hannibal blev båda körda ner till sommarstugorna. Första gången Hannibal fick gå ut i skogen med vagnen och han uppförde sig som han inte gjort annat. Först gick My med en longerlina ifall han skulle vara tramsig men till slut åkte vi båda i vagnen, inga problem alls!
Allman fick sedan gå sitt första dressyrpass med vagnen på banan. När han väl slappnar av och kommer till arbete är det en fantastisk häst. Där emellan ska han stajla och kolla på allting och då är han så klart svårare att påverka.
Josefin fick även åka med på "groom-platsen" och känna hur det känns när man galopperar, bäst vi börjar träna nu om hon ska med ut på lite tävlingar nästa år!

Lördag: Isa ska gå på banan och Jennifer kommer och rider ett dressyr pass på Allman även det på banan, så klart! Hannibal får en välförtjänt vilodag och får jobba imorgon igen.

Tyvärr hyser vi inte så stort hopp om att Isa är dräktig, igår var hon ganska sällskaplig mot Allman och passade även på att "kissa" när de stod inne jämte varandra. "Blinkade" även en hel del... Men det gör hon ju i vanliga fall också så det är väl bara och avvakta och se hur hon beter sig idag... Håll en tumme eller två!

Kram
Mikaela

Kommentarer
Postat av: Christina

Så flitiga ni är!

Håller alla tummar vi har för att Isa är dräktig! Ston kan verka brunstiga och ändå vara dräktiga.

2011-09-11 @ 08:43:17
URL: http://www.stuterirubin.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0