Blött

Idag blev det en blöt tur med hästarna runt Skurebo... Trots att jag hade täcke över benen så frös jag, Alle i vagnen och Dockan som hand häst. Till allra största delen trav i 15km båda jobbade fint och var pigga.

Sedan lastade vi dem och for in till kiropraktorn... Alle va i super trim tyckte han och hade "bara" två jätte små låsningar en i korset och en i nacken precis som sist men nu var de nästan obefintliga! Bara att fortsätta jobba som man gör...
Dockan hade en rejäl i korset på vänster sida och uppe i manken... På höger sida var det en i nacken! Känns som man känner sina hästar rätt bra, Alle kändes fin och det var rätt. Dockan har haft svårt att ställa i genom ärligt till vänster och här har vi de... Även Dockan va bra musklad!

Nu ska jag sova och se fram emot fin besöket imon...

Kram
Mikaela <3


Kommentarer
Postat av: Anette Holmgren

Det är väl en bra åtgärd med kiropraktikern i synnerhet för hästar som tävlar och tränas. Det känns så bra att slippa sitta och nöta på en häst som inte känns riktgit bra om man kan få en förklaring till varför det är så och att det går att behandla på ett smidigt sätt!

2012-04-11 @ 12:30:58
Postat av: Veronica

Skönt att få ett kvitto på att man tränar hästarna rätt:)

2012-04-12 @ 11:21:10
URL: http://teamdalex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0