Snö

Idag kom det snö igen, ganska väntat om man lyssnat på vädret. Men ändå så negativt... Förstörde min dag direkt!!! Så idag blev det vilodag för Alle, istället fick sig selen en omgång efter att jag blivit lite irriterad på att ännu en plan gick i stöpet... Men selen blev väldigt ren och fin i alla fall :p

Denna tävlingssäsong :/ blir inget Gotland för oss. Vi får inte ihop de, fungerar inte med färjorna... Åka dit på torsdagen kan vara ok sett ur mina ögon, men hem???
Det gick en båt klockan tolv, då har jag ju inte tävlat klart... En annan vid fem, den tar inte med hästar... Nästa går måndag klockan 17!
Kan inte vara borta i fyra dagar för att tävla två... Så vad hittar vi på istället?!? Funderar på Hjälmsätra... Någon som ska dit?!?
Eller ens vet var de ligger...

Nä nu ska jag dra täcket över huvudet och sova min skönhetssömn, kan behövas!

Kram
Mikaela <3


Kommentarer
Postat av: Torill

Vah? Är det så illa med båtarna ??? f*n, vi som tänkte åka med paret dit. :-( Hjälmsätra kommer använda sig av Johannesbergskuskarnas bana om du vet var det ligger ? (Rimbo) Sthlm KS tar över lagseriens 1a tävling som brukar gå 1 maj, i år går den i Grödinge(södertörn) på Runstens anläggning, 2a lagserietävlingen arrangeras av Hjälmsätra, men den kommer att gå på Joh.berg som sagt, 3e deltävlingen är i augusti och arrangeras av Joh.berg på samma anläggning.

2012-03-09 @ 09:32:01
URL: http://stallveckholm.wordpress.com
Postat av: Mikaela R

De e så illa om man ska åka från o-hamn :( Sthlm har ju som vanligt ;) bättre förbindelser... :/

Men vad är det för status på de tävlingarna?!? Jag vill ju köra en nat lätt så ja kan gå upp i Msv sen...

2012-03-09 @ 09:37:48
URL: http://teammr.blogg.se/
Postat av: Torill

uppdaterar mig själv: ni åker inte från Nynäshamn vah? :-)) För oss var det inte några problem med båtarna. Det gick 2 båtar på fredag och sista båten hem på söndag gick vid 19-tiden. Puh.

2012-03-09 @ 10:13:19
URL: http://stallveckholm.wordpress.com
Postat av: veronica

Ja kom till oss i Rimbo, så jag får se vackre allman irl;) kram

2012-03-09 @ 13:51:49
URL: http://teamdalex.blogg.se/
Postat av: Torill

Alla 3 tävlingarna kommer köra minst Lok/Nat-tävlingar. I juni och augusti är det även maraton med. Hoppas vi ses där. :))

2012-03-13 @ 13:05:12
URL: http://stallveckholm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0