Klinikbesök

Ja idag har har vi varit i Vaggeryd... Och vi har väl gjort ungefär allt man kan göra! Tagit prover, röntgat, ultra ljudat, pratat och analyserat!
Stor eloge till hela teamet där som verkligen lyssnade och gjorde allt man kunde tänka sig.
Alle frälste nog hela kliniken med sitt lugn och sin utstrålning... Dock märker man att han inte är på topp då han är VÄLDIGT lugn och tyst!

De vi hittade idag var iaf dåliga blodvärden och lite vita blod kroppar vilket tyder på infektion och dåligt immunförsvar! Så nu blir de antiinflammatoriskt och järn tillskott, vi hittade även förslitningar på ligaments-fästena i båda fram... De är ju inte jätte bra!
Det "positiva" i detta är ju dock att han kanske inte alls känner av detta när resten av kroppen mår bra... Så nu är det bara att vänta och se! Tre veckor i mindre hage och promenader blir de för honom framöver.

Vi har även tagit träck prov och andra analyser utav blodet... Så detta väntar vi svar på! Kul iaf att veterinären tyckte han såg ut som en tio åring om man tittade på röntgen plåtar och hans kropp där fanns inget att anmärka på... Nu får vi bara hålla tummarna att kroppen "orkar" läka detta.

Kram
Mikaela <3


Kommentarer
Postat av: Veronica

Fy:( Alleman, vi håller tummar och hovar att allt ska bli bra fort! Kramar

2012-11-15 @ 23:45:58
URL: http://www.teamdalex.blogg.se
Postat av: Efwa

Nu håller vi alla tummarna för att han ska bli bra igen.

2012-11-16 @ 22:58:59
URL: http://www.venar.se
Postat av: mormor Hellsing

Det ordnar sej, med den grundkonditionen han har så klarar ni väl av det här! Kramar !

2012-11-17 @ 12:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0