Full aktivitet

Idag har jag verkligen varit aktiv, klockan ringde fem, upp och släppa ut hästarna, in mot stan och mitt nya "extra" jobb, jobbade till två!

Hem... Och fullt fokus på hästarna!!! Aragon fick ett intervall pass på en åker, jobbigt men nödvändigt för att stärka honom! Trav uppför, skritt och uppmjukande övningar på vägen ner. När vi sedan var på väg hem övade vi på att "byta underlag" det vill säga... Man kör från vägen ut på åkern och tvärtom! Inga problem att styra, men "Blondie" tycker att det låter otroligt läskigt när man byter underlag! Aldrig varit med om en häst som reagerar så mycket på ljud... Han gör inget dumt, men han blir spänd och han måste lära sig att ljuden kan ändras därför tränar vi på alla möjliga sådan just nu!
Skickar med en bild på Aragon och Alvin, två fina killar!


Sedan tog vi Fortuna, på med sadeln ut och hänga lite... Sedan satt Tilde upp, inga problem eller konstigheter tycktes hon säga, sitt du där så bär jag dig!!! Lugna trygga hästen...
Sist men inte minst (eller jo det är hon ju;)) Wella, henne satt Tilde upp på direkt, ingen lina eller ngt liknande! Ja va med och gick jämte men Tilde styrde och skötte farten. Vilket hon skötte galant... Härligt, nu ska brudarna jobba lite ett tag igen!

Har ni sett att Aragon "smugit" sig in i headern och i kategorierna? 
Snälla Emelie L har fixat detta och nu är det alltså bestämt att han stannar här för att tävla under först och främst två år. 
Ska bli så kul att utbilda denna fina ponny och tror/hoppas att vi kommer få de riktigt kul på tävlingsbanorna!!! 

Kramar
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0