Hästkrafter

Idag var det "spån hämtar dag" allt går fin fint tills vi ska backa in kärran... Återigen låser sig påskjutsbromsen och det tar tvärstopp!!!
Pappa hade lovat att det var åtgärdat (hade samma problem sist) måste bero på att det är tungt och lutar uppåt... För det går på plan mark!
Stressade och på lite halv dåligt humör ringer vi pappa, inte heller han eller min hyresvärd lyckas...
På med bröstan och ett rep i linorna på Alle, så drog han så smidigt in den... Med lite påskjuts hjälp från resten av gänget!!! Tur att man har en snäll och cool körhäst, som tar i när "matte" säger till... Dock tittade han lite konstigt på mig och undrade varför han skulle dra inne på logen?!?

Vi fick fortsätta med vårat spån-jobb det skulle ju av också medans Amanda kom och tog ut Alle på en riktig lång tur i skogen... Betydligt roligare än vårt jobb men nu är det gjort och vi klarar oss nog ända fram till sommaren! Härligt...
Träningsvärken kommer nog som ett brev på posten imon också. Ska även försöka ta tag i min löpning igen, tror de får bli imon förmiddag efter att Alle har jobbat!
Nu är det dax för möte på jobbet och sedan jobb ikväll. Får se om Jennie kan ta in hästarna annars får det bli en tur ut ikväll på rasten.

Kram
Mikaela <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0