Ridsällskap

Idag får jag ridsällskap, Lukas som hade Isa på foder kommer hit så då passar vi på att ta en sväng i skogen tillsammans... Kul och bra med sällskap ibland, tänkte vi skulle ta en sväng på andra sidan vägen.

Igår fick Timmie ett pass framför vagnen, han jobbade stundtals på riktigt fint! I skritten är han riktigt bra nu, traven kan fortfarande bli lite spänd och när han blir spänd blir han osäker... Men det är bara att träna på de kommer släppa!
Tycker han har utvecklats grymt mycket dessa veckor, när han kom hit var han bakåttänkande och ville inte gå fram till tygel/töm vilket han nu gör riktigt bra. Ska bli spännande att få följa och förvalta denna otroligt fina hingst.
Han åker hem för att betäcka nu den 30 maj så blir han väl borta 3-4 veckor sen blir de träning hos Axel igen och sen full fart mot New Forest SM! ;0)
Tror de kan vara nyttigt för honom med ett break nu och vila både kropp och knopp.

Alle är kvar hos sina damer, tyvärr börjar Isa visa intresse för Timmie så jag tror att hon är på väg in i brunst igen. I så fall är det alldeles för kort tid mellan brunsterna... Tänk om de kunde säga hur de kände?!?

Kram
Mikaela <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0