Hopptävling

Idag var det dax för hopptävling, i Åseda för Tim och Elsa, en lätt C avd B stod på schemat! 

Kom dit precis lagom i tid, Tim fick se sig om medan Elsa gick banan och sedan kunde hon sitta upp!
Till en början va han ganska spänd på framridningen, kan bero på alla de andra ponnyer som flög runt i 190km/h! Så för att Elsa skulle sitta kvar tog vi de säkra före de osäkra o började med travhoppning, himmel vad han hoppar! Är de någon som vill ha en otroligt utvecklingsbar häst så har vi en här!!! När han väl hade "sprallat" klart bjöd han på fin fina språng som imponerade på många, han syns verkligen i mängden!!! 

Väl inne på banan skötte han sig super och hade fullt fokus på Elsa, ett ner, hinder nummer tre ett räcke. 
Han tappade lite bjudning när de vände från öppningen och då är de lätt att en bom rullar! 
Resterande del av banan gjorde han otroligt lätt... Dock märks det att han har orutin i att vara ute så här för han blir otroligt "psykiskt" trött men de kommer ju komma med mognad och styrka i kroppen! 
Så därför valde vi att bara hoppa en klass!

Planen just nu är att han får va kvar här iaf två veckor till, Elsa ville gärna rida Vetlanda på honom också och det är nyttigt för honom att gå 2 dagar i rad... Och så länge jag inte har något annat att köra eller någon inhyrning får han ju plats och då gör han ingen större skada ;0)

Nu ska jag ta helg och äta fin middag med underbara vänner i Sandsjöfors, planka! Ja, jag är jätte hungrig... Kommer en uppdatering om Wella ikväll, fina lilla häst...

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0