Ner till sjön

Igår gav vi oss iväg ner till sjön med Tim, har aldrig kört där innan dels för att det är mycket "runt omkring" och dels för att den är ganska backig och "tung" har inte tyckt han varit redo för de...  
Men igår bestämde vi oss för att han va redo, har laddat ner en app där man kan få kilometer tider osv, hade tänkt använda mig av denna då det är kul att se när de går framåt, de glömde jag så klart! 
Han skötte sig i alla fall utmärkt med kossor och bilar! Inga konstigheter här inte. Märktes dock att backarna hade tagit rejält då han va ganska trött när vi började närma oss hemmet!

Men nu är det bara och träna på, ska han va redo för körtävlingarna nästa säsong måste flåset förbättras oerhört!!! Har dock ännu inte bestämt om han ska få debutera i Åstorp i år eller om vi sparar de till nästa år... Återstår att se! 
På lördag tar vi nog en sväng ner till sjön igen, idag blir det ett dressyr pass och i tisdags blev de tömkörning... Denna veckan blir rätt intensiv efter som jag är borta igen nästa vecka! 

Kram
Mikaela <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0