Onsdag 20 aug 2014

Regnet öser ner utanför rutan och motivationen till att gå ut är inte super stor!!! 
En film och varm choklad hade nog passat bättre... Men men både Aragon och Bellinda ska köras så det är inte mycket att orda om, bara klä på sig och se fram emot den varma duschen när man kommer in!

Just nu är Aragon, Bellinda, Fortuna och Cissi här hemma, Wella är fortfarande på bete tillsammans med Falki och får nog stanna två tre veckor till... Blir nog lagom att ta hem henne när Bellinda och Cissi åker tillbaka.

Cissi är en två åring som bara är här för att lära sig grunderna i tömkörning och släpa lite linor för att komma tillbaka till våren och köras in fullt ut! 
Bellinda är så gott som inkörd och ska köras under vintern hemma och sedan även hon komma tillbaka för att starta ngn tävling till nästa höst!

Fortuna ska visas på premiering på lördag i Norra Ljunga sen väntas beroende på poäng raden deltagande i treårs testen i vetlanda och riks utställningen... 
Under tiden jobbar vi på med hennes utbildning!

För Aragons del väntar tävling i Gbg nästa helg sedan återstår bara två tävlingar... Båda i Åstorp! Innan han får vintervila för att sedan sättas igång inför nästa säsong, den ska bli otroligt spännande för nu känner man att han börjar bli stark i sin kropp.

Nu har ni fått en liten läget här och nu up date!

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0