Löshoppning

Igår lastade vi Wella och Fortuna och åkte till Lammåsa! 
Det är ju dax att börja "slipa" på löshoppningen om de ska gå tre års testet. Tänk vad det underlättar och är skönt med hästar som är lättlastade... Båda kliver rakt in i transporten och uppför sig exemplariskt borta!!!

Wella fick börja och under hennes hoppning valde telefonen att "leva", vi får föreviga Fortuna näsa gång!
Wella skötte sig mycket bra, eller vi kan väl säga så här, hon skötte sig helt själv!!! Bara släppa, smacka och sen höll hon galoppen så fint tills man sa "proooooo" och de kan hon så tvärnit och vänta igen...
Igår hoppade vi inget högre med dem utan de handlade mest om att "vara med om det"! 
Det är ingen kanon kvalité på bilderna, tyvärr! De beror på att jag "klippt" ut dem ur filmen...

Wella hade otroligt lätt för sig, rättar galoppen och har full koll på bommarna! Medan Fortuna fortfarande är valpig och inte har 100% koll på sina kroppsdelar... Ännu!!! Det kommer när hon växer i sig!

Men jag är så otroligt glad över att båda snällt följer med på de man ber om och lyssnar och har fullt fokus på mig! Då känns det i alla fall som man är lite rätt ute när man håller på med unghästarna! 

Vi ska försöka löshoppa om två veckor igen, ska bli spännande att se om de sker någon förändring då, när de vet vad som ska hända!
Super också att man kan samarbeta med Fam Ivarson/Kim på detta sätt allt går så smidigt när man är några stycken... Vi hjälptes åt igår och löshoppat sju hästar, tillsammans!


Kram
Mikaela <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0