Årets andra tävling

Vi håller som bäst på att ladda inför årets andra tävling... Åsbo Driving 2014! Extra roligt att så många som jag känner kommer och kikar och hejjar!!! 

I måndags var vi i Vaggeryd och körde hinder, då kom vi fram till att vi skulle byta bett då han inte är helt tillfreds med bettet när man svänger plus att han gärna får "suga" tag mer själv! 

Sagt och gjort nu har vi kört i skogen på ett D-rings bett! Och "hittills" har jag fått en helt annan häst... Så nu återstår att se hur han beter sig på dressyr banan ikväll! 
Han tar för sig mycket mer och gör mycket bättre ökningar och ryggningar på detta bettet! Så här i efterhand har det kanske blivit för mycket bromsande effekt på de andra! Ibland är det lätt att vara efterklok... 

Idag ska vi alltså in till vetlanda och köra dressyrprogram! Ska köra inne på gräset så man får in den känslan oxå... Imon blir de vilodag! 
För att på onsdag styra ner mot Skåne! På onsdag kväll blir de träning för Axel, torsdag lätt jogg och sedan tävling fre-sön! 

Nu gäller det att njuta av denna tävling då det förmodligen inte blir någon tävling förrän första helgen i augusti sen... 
Hade tänkt flyinge men de har bara MSV och uppåt och vet inte om jag vill köra de ännu! Vi får se... 

Men ska väl hinna med iaf en träning, förhoppningsvis två hos Team Olin iaf!! :)

Kram 
Mikaela <3

Kommentarer
Postat av: Penna

Det ska bli så roligt att få se er live!! Håller tummar och tår för er! :D

Svar: Vi ska göra vårt bästa :)) ska bli jätte kul o träffa dig me!!!
Mickan

2014-05-26 @ 12:58:29
URL: http://www.pernillhaengstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0