Häst jobb

Här hemma har hästarna jobbat på med hjälp av Emilia och Felicia! 

I söndags åkte vi till vetlanda med Aragon, han och Emilia skulle hoppa en lätt C, deras första "riktiga" hopptävling tillsammans. Den slutade tyvärr med ett nedslag på sista hindret... 
Aragon stod emot en hel del och va lite spänd så Emilia gjorde ändå ett riktigt bra jobb. Vi får nog dock ha i åtanken att hon måste sätta ännu mer galopp i honom på hoppbanan, med mer rutin och träning kommer även detta bli super! 

Det är skönt när det är nära till tävlingarna! Åkte hemifrån halv nio, vid tio va vi hemma igen :0) 
På lördag bär det av till Falkens hästsällskap som ligger mellan Vimmerby och Västervik, då blir det dressyr igen! LB:1 och andra omgången av div 2 för vetlanda tjejerna! Ska bli riktigt spännande! 

För Fortunas och Wellas del jobbas det mest med "flåset" nu... De måste få lite mer kondition för att kunna komma vidare i sin utveckling! 
Båda gör det otroligt bra och verkar väldigt nöjda med att få jobba igen. 
Fortunas rumpa från i söndags! En skön men väldigt blåsig tur! Funderade länge på om det var bra väder att köra en unghäst i men vi bestämde oss i alla fall för att ta ut henne... Blåsten bekom henne inte det minsta! Hon jobbade lika fint som vanligt. Så klart... 

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0