Västervik

I söndags gav vi oss iväg till Västervik för första omgången i div 2 med Vetlandas lag! 
Emilia och Aragon red bara en klass LB:1 och hon startade inte förrän 14.53, fördelen med dressyr är ju just det att man får en fast starttid! Sen att vi höll på att frysa halvt ihjäl hela dagen bättrade inte på upplevelsen, nästa omgång hoppas vi på sol!!!

Aragon va lite spänd på framridningen och tittade mycket på hindrena som stod i hörnen osv! 
Väl inne på banan kom de inte upp till domarna, han vände studsade och va allmänt larvig... Ja kände bara, suck, ska hon inte få upp honom dit?!? Men med lite övertalning från Emilia gick det bra...
Själva programmet såg bra ut, förutom att han blev lite djup i slutet efter galopp programmet! Med lite mer rutin kommer detta gå super bra. 
När Emilia kom ut från banan va hon väldigt besviken, hon tyckte han varit spänd och inte lyssnat, men efter hon sett filmen och hört procenten så ändrade hon åsikt. De red ihop 64,464% och de räckte ända till en andra plats i klassen, super kul! 
Även tredje platsen togs av en vetlanda ryttare, Lisa, Emilia J, tog andra platsen bland D ponnyerna så det såg bra ut för laget... Men tyvärr tappade de första platsen till Västervik med 0,2%, marginal! 

Så inför nästa omgång 18 april får vi hoppas att marginalerna är på våran sida! Tyvärr är inte Kelly med då, som annars är vår fjärde ryttare, men hon lånar ut sin fina unghäst till Matilda så vi ändå blir fullt lag!
Så här fin va Aragon när vi kom hem och tog ur hans knoppar... 

Igår slipades det på dressyren igen här hemma, Elsa va här och Felicia va för första gången med och red med Wella! Jätte kul att se dem, de ser mycket prydligt ut och lovar gott inför framtiden.


Emilia och Aragon har nu börjat slipa på Lätt A programmet... Och jag gav henne ett löfte!!! Om laget leder inför sista omgången så ska hon få rida Aragon där, jag är väldigt dubbel kring mitt löfte ;0) då vi isf missar Tjlöholm!
Men för oss är det "bara" en vanlig körtävling men för tjejerna är det lag, sista omgången, dessutom på hemma plan... 

Men nästa helg är det dax för hoppning igen 12e april i vetlanda en lätt C, ska bli spännande! 
Flitens lampa lyser här i Salvaryd och vi har många planer och funderingar som vi filar på!

Kram
Mikaela <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0