Hoppning

Förra söndagen packade vi tävlings skåpet med hopp utrustningen och begav oss mot Aneby för första omgången av div 2 för vetlanda tjejerna! 

Emilia red Lätt C även som förklass och innan den va de även Lätt E och D så vi behövde inte gå upp i ottan! Skönt! 


Aragon va pigg trots att de va riktigt varmt ute, hoppade fint på framridningen också! Väl inne på banan va han ju rädd för de "lilla tillhållet" som funktionärerna hade mitt på banan, typiskt Aragon om man frågar oss som känner honom... Så Emilia fick lägga lite tid på att lugna honom där, sen hoppar de en klockren nolla med jämn rytm och super fina språng! En sån runda som "tränaren" blev otroligt nöjd att se!!! ;0) dvs jag... Hon red alla snäva svängar men utan att hetsa upp tempot eller slita och dra i honom! Bara flyt och bra tempo och språng för hästen, alltså helt enligt våran plan! 


Banan för lag klassen såg också bra ut och Argon och Emilia gick ut som ekipage nr två i Vetlandas lag! Tjejen som red först va nolla...

Tyvärr fick Emilia och Aragon två nedslag, han kom lite nära på tvån, rev de och fick då även ner hinder tre, förutom dessa två nedslag va även denna runda jätte fin! 


De andra två tjejerna hade 4 fel var och denna gången blev de ingen omhoppning eller placering! 

Bara att ladda om inför nästa omgång den 12 september i Tranås, då rider Emilia bara lagklassen eftersom vi har körträning den helgen så vill ja ju kunna träna med Aragon söndag och måndag så då sparar vi på honom genom att bara gå en klass.


Kram

Mikaela <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0