Maraton dag

Idag åkte jag, Sonny och Maja till Åstorp för att titta på maraton... I Ljungby mötte vi upp Emelie och Lotta! Förutom maraton bjöds vi på strålande sol så brännan är ännu lite förbättrad efter idag. 

Först kände vi oss lite förvirrade som publik, man är ju annars ganska van att ha "koll på läget" nu kom vi dit och visste ingenting ;0) 
Men det löste sig ganska snabbt då vi träffade Johanna och fick en genomgång i hinder ordningen. Riktigt kul att gå runt och titta och prata, sånt som man "normalt" knappt hinner med när man är på tävling! 

Jag tycker ju så klart att det är extra kul att titta på enbet ponny eftersom det är de ja själv kör, måste säga att de i dag va en klass som höll väldigt hög kvalite! Jösses va de kör, vi måste växla upp ännu lite till känner jag...

Vi hejjade ju så klart lite extra (läs väldigt mycket) på Team Racking och deras fin fina Monette! 
Danne bjöd oss på lite extra spänning i hinder sex då de va uppe på två hjul men de fixade han snyggt samtidigt som han skrek till sin kusk att hon bara skulle köra! Team work... På hög nivå!
De va verkligen kul att se dem idag, flyt och bra tempo hela tiden, de är så man själv hoppas på att köra en dag. Känns helt ok att se upp till en av sina bästa vänner!!! Hon vet att vi kommer ge dem en riktig match en dag ;0) 

Extra kul att deras fina körning ledde ända till en andra plats och att de kunde klättra i totalen och de kan fortfarande med lite tur osv klättra ytterligare imon...

Över lag va de väldigt fin körning i trevliga öppna hinder som bjöd till stora vägar och fint flyt! Sen att man fick en sån här extra dag med alla underbara kör människor är ju bara ett plus! 

I "smålands" bilen på fram och tillbaka vägen diskuterades framtids planer och utveckling av körningen i vårat distrikt, men det tar vi en annan dag...

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0