Underbara sol

Igår och idag har solen strålat från en klarblå himmel... Helt fantastiskt skönt och det är verkligen en humörs höjare som gör att man orkar lite mer än man egentligen tänkt från början! 
Igår va Equiteraputen här och kollade Wella efter hennes fall och Aragon bara för att "checka" honom nu när han är i full träning igen. Wella hade rejäla låsningar i bogen... 
Aragon hade lite i korset på vänster sida! Så idag skulle han ta det lugnt efter behandlingen... 

Så skritt 7km i solen kändes helt fantastiskt bra! En lugn skön tur med en pigg och glad häst, toppen bra sällskap och solen, då är det inte svårt att leva!!! 

Diego fick jobba på banan, han drar numera den stora pallen utan några som helst problem!
Han börjar smälta in bra i vårt gäng och har verkligen börjat anpassa sig efter våra regler och rutiner, skönt när de börjar göra sig hemmastadda. 

Imorgon ska Emilia få sitta upp på honom igen... Efter hoppträningen i lördags red hon på honom för första gången.
Något Diego tig med ro... Han kikade lite på hennes fötter sen traskade han lugnt iväg och lyssnade så fint på henne, trots att de andra hästarna va ute och hade kunnat stjäla hans uppmärksamhet! 

Kram
Mikaela <3

Kommentarer
Postat av: Marie

Åhhh, jag blir sjukt sugen på en körtur när jag läser! Haha! Får nog bli till att slänga på vagnen för en sväng, trots att vi inte har några träningspass inplanerade förrän i helgen.

2015-02-12 @ 12:12:43
URL: http://marooie.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej vi ska går 👨🎶💛😾😻

2015-03-15 @ 10:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0