Vilka helger!

Vilka helger jag har att se fram emot nu ett tag...
Vi börjar med denna helgen, Göteborg horse show, med världens bästa Kim! Och inte nog med de utan vi får bo hos världens bästa Belle ;0)
Vi har biljetter till lördag kväll och hela söndagen, ska bli så kul, umgås med fantastiska vänner, titta på tävlingar, shoppa, äta och dricka gott!

Nästa helg blir det återigen träning för holländarna, ska bli jätte kul att få träna igen, känns verkligen som vi är på rätt spår nu... 
Bilden är från igår när vi körde uppe i Lammåsa, ute i solen helt fantastiskt skönt!!! Blev ett riktigt bra tränings pass med mycket avbrott och igångsättningar med fokus på framåt bjudningen. 

Helgen där på 14-15 mars är det tävling i Kungsbacka, inomhus, eller tävlingen är ju egentligen bara på söndagen men vi kör upp lördagen för att slippa köra hemifrån vid typ tre på morgonen! 
Det ska bli riktigt intressant att se hur han tar ett inomhus maraton, igår provade vi och svänga lite mer på banan och det gick super! Nästa vecka blir det  ett pass med "hinder" och koner!

21-22 mars är det hingst premiering för New Forest här i vetlanda, då har jag ett mycket ärofullt uppdrag... Förste "knoppare" till danska hingsten Pablo! Sen ska ja så klart umgås med massa härliga människor, får ju en trevlig natt gäst också! ALA kommer ju hit och sover på soffan, de va längesen... 

Sista helgen i mars är det debut för div 2 laget i dressyr och för Emilia och Aragon på lokal tävling. 

Så nu vet ni var ni har mig på helgerna! Dax att sätta fart med stall bestyren så man kan packa och förbereda sig för att styra bilen mot Göteborg! 

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0