Pay and Jump

Igår bar det av till vetlanda för Pay and Jump med alla tre hästarna... Har verkligen sett fram emot detta! Att äntligen få ta ut brudarna på en "tävling"! Eftersom vi åkte med alla tre hade vi nästan behövt en lastbil ;0) men nu va de ju nära så det var ju inga problem att köra mellan!

Först ut var Fortuna, henne styrde Felicia runt över upphöjda bommar, utan några som helst problem! Felfri runda! Som vanligt var hon lugn och stadig både på framhoppningen och inne på banan... Dock skulle ju hon och Wella snacka en väldans massa med varandra, hon på banan och Wella utanför, nackdelen med att åka med två "kompisar"!

Wella och Felicia hoppade 30cm och en yr Wella va lite om sig och kring sig inne på framhoppningen men gjorde fina språng! Väl inne på banan va hon betydligt lugnare, sprången är lite ojämna, en del precis över och andra nästan en halv meter över! Sista bommen föll annars va även detta en mycket fin runda!
Så stolt över Felicia som lotsade båda dessa unga individer runt banan på ett föredömligt sätt! 

Aragon och Emilia hoppade två rundor! En i sjuttio och en i åttio... Helt lagom och mycket bra träning för Aragon då det är främst flera språng i kroppen han behöver för att få rutin!
I första rundan var de nolla, han va ganska tittig och hoppade ojämna språng men med Emilias stadiga ridning gick det ju jätte bra i alla fall. I åttio rundan hoppade han mycket jämnare men tyvärr föll bommen på hinder ett då de fick ett för tidigt avsprång där! 

Är så oerhört glad över dessa båda tjejer som tar ett sådant ansvar och verkligen vill utveckla både sig själva och hästarna, guld värt! 

Den 15 februari är det återigen Pay and Jump i vetlanda, tanken är att alla tre ska gå igen, Wella och Fortuna får nog hoppa något högre. 
Efter detta ska de få sex veckors vila! Om inte Felicia känner att hon vill rida Pay and Riden den 21e på Wella (dressyr) Emilia och Aragon ska vara med och rida en Lätt B:1 bra träning inför div 2 laget... Som de ska vara med i under våren, känns jätte kul! 

Kram 
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0