New Forest SM del 2

Söndag morgon... Hoppning står på schemat! Emilia och Aragon ska hoppa LC och LB, Felicia och Wella en LC...

Emilia ledde sin kombinations klass med sex poäng och Felicia låg tvåa! Olidligt spännande alltså!!! 

Emilia och Aragon va först ut i LC som bara va värmning och in för att känna på banan, ett stopp, tyvärr men annars fin! 

Wella och Felicia... Nolla och de skulle sämst bli tvåa! De höll, de nollade "så klart", kanske inte deras snyggaste runda men de gör inte så mycket, så länge man håller tassarna i styr! 

Nu väntade lite oviss väntan innan resultatet kom, ettan hade rivit ett hinder och de blev vinst i Ungponny kombinationen för Wella och Felicia, som ända fyra åring bland C ponnyerna gick de in och vann, mycket starkt jobbat! 


Och en fantastisk prestation av Felicia som mer eller mindre gjort allt jobbet med Wella själv! Hon om någon va värd detta! 

Emilia och Aragon startade ganska sent i sin klass och de va mycket fel i denna klassen... Tyvärr va Aragon på sitt spända och "tittiga" humör och då är han inte lätt att påverka, stopp på första hindret... 
Men de kämpade sig runt och kom i mål... Emilia va efter ritten oerhört besviken, fullt förståligt och är man tävlings människa så är man! 

De gjorde ju kombinations klassen lite onödigt spännande men vi räknade lite själva och anade att de borde räcka till placering i alla fall!!! 
Men även detta höll HELA VÄGEN!!! Återigen rann tårarna på Emilia men denna gången av glädje de hade fixat de!!! 
Vinst i LB kombinatione!!! Två vinnar ponnyer från samma stall med två systrar i sadlarna... Låter nästan som en saga men för oss är det sant!!! 

Det känns fortfarande overkligt och jag kan knappt förstå vad de ställde till med i helgen... Men täckena ligger fint ihopvikta hemma för tävlingar framöver och bilderna talar ju sitt sanna språk!!! Emilia och Felicia fixade detta... Jag är så oerhört glad att jag har så otroligt duktiga ryttare till mina ponnyer!

Kram
Mikaela <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

2015-11-16 @ 13:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0