Fullt upp!

Just nu har de varit helt galet mycket, flytten, hästarna och väldigt mycket jobb! Så det blir en "kort" dragning om de senaste! 

För två helger sedan var vi i Aneby med Wella, hennes och Felicias första lokala tävling och första gången hon åkte iväg själv! Lugn som en filbunke och hoppade som en peng,  resultatet?!? Nolla i båda klasserna! Hinder nummer 6 var byggt med alternativ hinder, antigen ett vanligt räcke eller räcke med vatten matta under. De hoppade så klart vatten mattan utan att blinka... Mycket bra iniativ att ha med även i låga klasser så hästarna lär sig från början!

Nu i helgen va det dressyr tävling hemma i vetlanda sista omgången av div 2, final biljetten hägrade ju så klart! 
Emilia red två klasser med Aragon i LB:1 tyckte vi han va jätte fin... Domaren höll väl inte med till 100% men de red iaf ihop 61%! Ibland får man behålla känslan och tänka bort poängen! 
I LA:1 va han om möjligt ännu finare, som en förälder sa... När Emilia och Aragon får till ALLT då kommer de rada upp segrar! Det är verkligen kul att se deras utveckling tillsammans, 65% red de ihop!!! Och det räckte ända till vinst... Så där satt den, första blå gula rosetten, på lokal dressyr tävling! 
Som ni ser är det två blå gula i tränset! Dvs de vann även med laget och är klara för final i Braås på lördag!!! Spännande och galet kul! Tänk att två av tjejerna i laget inte ens ville rida dressyr innan och nu har båda vunnit LA på jätte fina procent ;0)

Söndagen ägnades åt hoppning och Pay and Jump i vetlanda! 
Wella först ut i 70cm tyvärr kom det världens regn skur precis innan de gick in, hon blev osäker på gräset och stannade, sen hoppade de hinder 5-9 jätte fint så då bestämde vi oss för att stryka henne till nästa klass inte värt att de händer något eller att hon blir osäker! 
Emilia och Aragon hoppade 80 och 90 och som han har börjat hoppa! Helt annat tryck i honom och även en helt annan bjudning! Kul... :0) all heder till Emilia som rider honom fantastiskt bra. En bom föll i åttio och två i nittio men vi är super nöjda, va ju första gången för dem i nittio! 

Nu är båda ekipagen anmälda till New Forest SM, Wella till Ungponny kombinationen och Aragon till LB kombination plus en LA dressyr. Ska bli riktigt kul och väldigt spännande att ha med två hästar i start fältet! 

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0