Frånvaro

Nu har jag varit borta från bloggen ett tag, ber om ursäkt... Men skrivar lustan har inte riktigt infunnit sig!!! Av många själ... Men nu kommer det iaf ett inlägg!

Förra helgen tillbringade vi i Kungsbacka, hos härliga kör vänner och körde inomhus maraton! 
Så kul vi hade alla tre, först va de en grund omgång, två hinder i stora ridhuset, lilla ridhuset bestod av en precisions bana som oxå räknades som ett hinder! Sedan var fjärde och sista hindret ute på en grus plan! 
Första hindret gav en riktigt bra känsla, även konhindret, men här "fegade" jag lite pga att underlaget va mycket slirigt... Men ändå hade vi fjärde snabbaste tiden i dessa två hinder, fick inte till riktigt lila bra flyt i trean, 6e tiden! Sista hindret va riktigt bra, för bra ;0) så fick lägga en volt till D porten... Sånt som händer! 

Sedan skulle alla köra en final i stora ridhuset som då bestod av två hinder plus koner, alltså en liknande banan som fyrspannen kör i sin världs cup! 

Jag är mycket nöjd över Aragons insats i finalen, visst finns det fortfarande mycket att förbättra... Men det är också så otroligt mycket som redan blivit väldigt mycket bättre! 
Han håller ihop sin galopp och kan fortsätta galoppera i svängar osv... Nu ska vi "bara" stärka galoppen och lära honom att accelera lite mer när det går rakt fram så blir nog detta riktigt bra!

Sen att han kan gå in i ett ridhus med hög musik osv och bara fokusera på mig är också i sig en stor bedrift med tanke på hur rädd han var för ljud och oväntade saker för bara ett år sedan...  

På hemvägen var det mycket analyserande och planerande för framtiden!!! Hoppas den har riktigt mycket bra saker med sig...

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0