Tapp sko

Just nu är det ju tapp sko säsong... Förra fredagen tappade Wella en av sina skor, hovis kom i tisdags, alla skulle skos om... Och i onsdags kom hon in med bara en fram sko igen! Suck och stön, jag som hade tänkt att unghästarna skulle börja jobba i helgen! Tänk att det gått sex veckor sen de började vila... Ska bli riktigt kul att komma igång med dem igen!

Får börja med Fortuna som är barfota! Känns som att båda brudarna behöver börja tänka lite igen, för just nu är de allmänt hopplösa och har massa konstiga åsikter om det mesta! 

Peppar peppar... Så känns det som vi fått ordning på Aragons hovar iaf! Han "gick" ur sina skor väldigt mycket i början när vi skodde honom!

I eftermiddag ska allt förberedas för morgondagens tävling, en LB:1 i Västervik! Ska bli riktigt spännande och se hur de går för dem på en lokal tävling... Dessutom är det ju en lagtävling och det är ju så klart extra spännande! Ni får hålla lite koll på "Team MR" på Facebook så ska jag försöka hålla er uppdaterade där!

Får nog till och med ta och skrubba lite på hans strumpor och svansen så han blänker lite extra i domarens ögon imon ;0)

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0