Pay and Jump

I söndags hade Jönköpings fjordhästförening Pay and Jump i Sandsjöfors och vi passade på att åka dit med Fortuna och Wella. Perfekt att åka på sånna saker med de unga hästarna... 

Felicia pilotade som vanligt båda två! 
Båda brudarna är ju fantastiska att ha med sig, förutom att de skriker till varandra nästan hela tiden ;0) men det är ju så när de är bästa kompisar o hamnar i en okänd miljö!

Fortuna hoppade 50&60cm vi har haft lite "problem" med att hon inte har bjudit på hindrena... De gjorde hon i söndags och hoppade som en liten peng!!! Och när hon väl har bjudningen och suget mot hindrena hoppar hon jätte trevligt. Så med mer rutin och styrka i kroppen kommer detta bli super!

Wella hoppade 70&80 alltså lätt D och lätt C för henne... Hon fick inte så runda språng i första rundan, då hon hade mycket fokus på allt runt omkring! Men andra rundan va betydligt bättre och vi kan väl säga som så att Wella är inte i närheten av en endaste bom!!! Om två veckor ska hon ut på sin första lokala tävling... Ska bli så spännande och roligt! Så fyra nollor av fyra... Man kan ha betydligt sämre dagar och jag är otroligt stolt över både Felicia och mina fina unghästar!!! 

På tisdag ska vi åka till veterinären och kolla munnarna på dem, lika bra att få de överstökat innan de ska ut på tävlingar nu i sommar! Sen i mitten av juli väntar 6-8 veckors sommarbete för dem! De måste få vara hästar oxå innan höstens arbete sätter igång... 

Kram
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0