Dressyr DM

I helgen va vi på DM i dressyr i Vaggeryd, när vi kom dit hällde regnet ner, bara på vägen ner för att visa vaccinations intyget blev vi jätte blöta!
Men men... Det var ju inte så mycket att välja på bara lasta ut hästen och bita ihop! 
Aragon verkade älska vädret och allt där omkring lika mycket som vi, de hade start nummer två i klassen och vi kan väl säga som så här, de fick inte till de, 63,39% är väl inte på något vis dåligt men det är ju inte heller där Emilia och Aragon brukar ligga i LB. Bryt ihop och kom igen... Han va spänd och inte alls med Emilia.

Till LA:n va han mycket bättre och även mycket mer med Emilia... Nu hade de även storpublik, Börje och Heléne som äger Aragon va där och tittade!
Inledningen i programmet va lika bra som de brukar, tyvärr fick de några kostsamma missar i galopp programmet, domaren uppskattade visst inte galopp ombyten och bakut sparkar... ;0) de fick även en för tidigt avsaktning på den förvända galoppen även de kostsamt när det ligger koefficienter där. Men Emilia va betydligt nöjdare efter denna klass i alla fall. Härligt, ibland får man ta med sig känslan och glömma de andra. Vi vet ju att de kan så mycket bättre men de va inte deras dag i lördags... 

Snygga är de i alla fall de där två eller vad säger ni!? Nu siktar vi mot regionala klasser och börjar fila på LA:P1, oerhört spännande och vilken utvecklings kurva dessa haft tillsammans! En sak är säker att det hade aldrig gått utan Elsa... Hon har verkligen hjälpt dem hela vägen och engagerar sig något oerhört! Vilket vi är otroligt glada och tacksamma för, så klart! 

Kram 
Mikaela <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0